Arda Turan son dakikadaki pozisyonu anlattı

A Milli Takımımızın kaptanı ve Barcelona'nın yıldızı Arda Turan, dün gece oynanan PSG maçını yorumladı. Tarihi galibiyeti yorumlayan Turan, son dakikada kaptırdığı top için de espirili bir yorumda bulundu.

Barcelona'nın PSG'yi 4-0'ın rövanşında 6-1 mağlup etmesi gündemdeki yerini korurken mücadelede forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan ilk kez konuştu. Hiçbir zaman umutsuzluğa düşmediklerini ifade eden Turan, son dakikada kaptırdığı top için de 'ben o topu kaptırmasaydım biz o golü atamayacaktık' dedi.

İşte Arda Turan'ın Bein Sports'a yaptığı açıklamalar;
'İlk maçın ardından Instagram hesabıma 'Hiçbir şey bitmedi' yazan bir fotoğraf koymuştum. Herkes turu geçeceğimize inanmıştı. Biz en büyük takımız, hocamız da en büyük hocalardan bir tanesi. 4-0 gibi bir skorun ardından bizden başka bunu kim yapabilirdi ki... Biz hep umutluyduk bunun sebebi de iyi bir takım olmamızdı. Maçın son dakikasında bana gelen topu direkt içeriye doldurabilirdim ama bu basite kaçmak olurdu. Ekstra şeyler yaptığınız da büyük oyuncu oluyorsunuz. Ben o topu kaptırmamış olsaydım biz de belki o golü atamayacaktık.'