Niğde Belediyesi Spor Kompleksi Açılış İçin Gün Sayıyor

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Özbelde Mevkii’nde yapımı devam eden spor kompleksi inşaatını inceledi. Başkan Akdoğan, kapalı halı saha, basketbol sahası ve tenis kortundan oluşan spor kompleksinin kısa süre içinde gençlerin ve sporseverlerin hizmetine sunulacağını söyledi.

Gençlerden gelen talep üzerine Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın talimatıyla Aşağı Kayabaşı Mahallesi Özbelde Mevkii’nde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Spor Kompleksi inşaatında son aşamaya gelindi. Belediye Başkanı Akdoğan, devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yardımcısı Harun Dikici, birim müdürleri ve Aşağı Kayabaşı Mahallesi Muhtarı Bahtiyar Yamaner ile birlikte spor kompleksi inşaatını gezen Başkan Akdoğan, tesisin 4 bin metrekare alana sahip olacağını vurguladı. Spor Kompleksi’nde bir adet kapalı halı sahanın yanısıra, bir adet basketbol sahası ve bir adet de tenis kortunun olacağını bildiren Başkan Akdoğan, tesisin kısa süre içinde gençlerin ve sporseverlerin hizmetine sunulacağını açıkladı.

Belediye Başkanı Akdoğan burada yaptığı açıklamada, hizmet ve yatırımlarda vatandaşlardan gelen talepleri ön plana aldıklarını söyledi.

Gençlerin en önemli taleplerinden birinin de spor tesisleriyle ilgili taleplerden oluştuğuna vurgu yapan Akdoğan, “Gençlerimizin taleplerine kayıtsız kalmadık. Özbelde Mevkii’nde gençlerimizin ve sporseverlerin boş vakitlerini iyi değerlendirme ve spor aktivitelerine katılmalarına olanak sağlamak amacıyla böyle bir tesisi şehrimize kazandırmaya karar verdik. Bir ay içinde tamamlanmasını beklediğimiz spor kompleksimiz şimdiden hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: İHA