Muratbey Uşak'ta Hedef Kupa

Kulüp başkanı Özden: 'Avrupa Kupası'nda finale kalmayı hedefliyoruz' Başantrenör Bulkaz: 'Bundan sonra tek hedefimiz Avrupa'da kupa kaldırmak olacak'.

Basketbol FIBA Erkekler Avrupa Kupası çeyrek final ilk maçında Fransa'nın Nanterre takımını 85-82 yenen Muratbey Uşak'ın kulüp başkanı Ömer Özden, kupada hedeflerinin finale kalmak olduğunu söyledi.

Özden, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nanterre karşısında iyi bir performans sergilediklerini belirterek, 'Sonuçta güçlü bir takımla oynadık. Nanterre'i eleyebilecek güçte olduğumuza inanıyorum. Üzerimizde ağır bir sorumluluk var. Türkiye'yi temsil ediyoruz ve bu bizi motive ediyor. Avrupa Kupası'nda finale kalmayı hedefliyoruz. Paris'te oynanacak rövanş maçı için çok çalışacağız.' ifadelerini kullandı.

Muratbey Uşak'ın başantrenörü Ozan Bulkaz ise 14 Mart'ta deplasmanda Nanterre ile oynayacakları maçı kazanarak, Avrupa Kupası'nda yarı finale yükselmek istediklerini kaydetti.

Her maçta sahaya kazanmak için çıktıklarını aktaran Bulkaz, 'Turu geçeceğimize inanıyorum. Dün oynadığımız maçta farkı 15 sayıya kadar çıkardık. Bunu başarabiliyorsak deplasmanda da doğru bir oyunla galip geleceğimizi biliyorum. Bundan sonra tek hedefimiz Avrupa'da kupa kaldırmak olacak.' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA