Diyarbekirspor'u Taraftarlar Yalnız Bırakmayacak

Spor Toto 3.Lig 3.Grup takımlarından Diyarbekirspor, 8 puan gerisinde yer aldığı lider Afjet Afyonspor’la karşı karşıya gelecek.

Yeşil-Kırmızılı takım, hem rakibine bu sezon Afyon’daki ilk yenilgini yaşatmayı hem de puan farkını 5’e indirerek yeniden zirve yarışında iddialı hale gelmeyi amaçlıyor. Diyarbekirspor’da eksik futbolcu yok, ev sahibi ekipte ise golcü Fatih Şerifoğlu sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Diyarbekirsporlu taraftarlar yarın gece Afyon’a doğru yola çıkacak. Taraftarlar, zorlu maçta takıma destek vermeyi amaçlıyor.

Bugün uçakla Ankara’ya giden ve oradan da karayolu ile Afyon’a geçen Diyarbekirspor’da herkes galibiyete inanıyor. Takımın ikinci kaptanı Fahrettin Bıyıklı, maçın hem iki takım hem de zirve yarışındaki diğer takımlar için önemli olduğuna dikkat çekerek kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Bıyıklı, “Tabi ki zor ve önemli maç olacak. Ancak biz kazanacağımıza inanıyoruz. Bu amaçla mücadele edeceğiz. Kazandığımız takdirde ligde çok şeyler değişecek” dedi.

Kaynak: İHA