Denizlispor'da İç Saha Yenilgisine Ceza Geliyor

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, bundan sonra iç sahada alınacak yenilgilerde futbolculara para cezası uygulanacağını bildirdi.

Urkay, gazetecilere yaptığı açıklamada, futbolcuların son haftalarda alınan başarısız sonuçlardan sonra uyarıldığını belirtti.

İç saha yenilgisine galibiyet primi kadar ceza vereceklerini ifade eden Urkay, şunları kaydetti:

'Geçmişte uygulanan yanlış politikalardan dolayı puan silmelerle karşı karşı kaldık. Bu sezon üç puanımız silindi. Bu yüzden Denizlispor'da ben iki gün sonrasını taahhüt edemiyorum. Anlık gelişmeler oluyor, kervanı yolda düzüyoruz. Profesyonel futbol kulübünde olmaması gereken şeyleri yaşıyoruz. Doğru olana tanı koymak yetmiyor. Onu bir ileriye taşıyabilecek maddi koşullar gerekiyor. O koşulları tam oluşturamadık. Ama ciddi bir borç ödememiz var. Sonuçlanması gereken bir işimiz var, o iş çözülürse 20 milyon liranın altına düşecek. Bence bu camianın en önemli dikkat etmesi gereken konu bu olması gerekiyor.'

Öte yandan Denizlispor'un hafta sonu Boluspor ile oynayacağı maçın bilet fiyatları belli oldu. Kulüpten yapılan açıklamada, bilet fiyatlarının tüm tribünlerde 10 lira olduğu, öğrenciler için bilet fiyatının ise 5 lira olarak belirlendiği ifade edildi.

Denizlispor Yönetim Kurulu, eski kalecileri İsmail Şahmalı ve eşi Ebru Şahmalı'nın 5 aylık oğulları Muhammet Ömer'in vefatı dolayısıyla da başsağlığı mesajı yayımladı.

Kaynak: AA