'Burak Yılmaz İle Her Zaman Görüşüyorum'

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Çubukçu: 'Her şeye rağmen sezon başı o kayıpları yaşamasaydık, bugün zirve yarışının içinde kendimize yer buluyor olabilirdik' 'Burak Yılmaz ile yeni değil, her zaman görüşüyorum ama transfer konusunda görüşmedim. Şu an zaten transfer mevsimi değil' 'Galatasaray ile Beşiktaş, ligin ilk yarısında bize tribünlerini açtı. Sahamızda oynayacağımız bu maçlara iki takım taraftarlarının gelmesinden yanayız'

SELÇUK KILIÇ - Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, eski futbolcuları Burak Yılmaz ile her zaman görüştüğünü ancak bunun milli futbolcunun transferi konusunda olmadığını söyledi.

Çubukçu, AA muhabirine, Çin Süper Ligi'nde Beijing Guoan forması giyen milli futbolcu Burak Yılmaz'ın transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Burak'ın eski oyuncuları olduğunu ve kendisiyle sürekli görüştüğünü belirten Çubukçu, 'Burak Yılmaz, Trabzonspor'da gol kralı olmuş, başarılı bir futbolcu. Stadımızın açılışına da geldi. Burak ile yeni değil, her zaman görüşüyorum ama transfer konusunda görüşmedim. Şu an zaten transfer mevsimi değil.' dedi.

- 'Zirve yarışında olabilirdik'

Çubukçu, sezona iyi başlayamamanın üzüntüsünü 2017 yılında aldıkları başarılı sonuçlarla bir kez daha hissettiklerini ifade etti.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci bölümünde 5 galibiyet, 2 beraberlik alan ve yenilgisiz tek takım olan bordo-mavililerin asbaşkanı, hedefleri doğrultusunda sağlam adımlarla yollarına devam edeceklerini kaydetti.

İlk yarıda tarihlerindeki kötü dönemlerden birini geçirdiklerini dile getiren Çubukçu, 'Trabzonspor'a yakışmayan bir yerdeydik. Aslında kazanabileceğimiz maçlar da vardı. Yeni bir ekiptik. İyi başlayamamak bir öz güven sorunu da oluşturdu. Her şeye rağmen o kayıpları yaşamasaydık, bugün zirve yarışının içinde kendimize yer buluyor olabilirdik. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz.' diye konuştu.

Çubukçu, ikinci yarıdaki çıkışlarında ara transfer döneminde kadrolarına kattıkları oyuncularının etkisi olduğunun altını çizerek, şöyle devam etti:

'İkinci yarıda 5 galibiyet, 2 beraberlik aldık, yenilgi görmedik. Bu sonuçlar, taraftar, camia, yönetim adına gelecek sezon için bir moral, öz güven verdi. Sağlam ve emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Kötü dönemleri yaşadık ama önümüzde yaşayacağımız güzel günlerin olduğuna inanıyoruz.'

- Akhisar Belediyespor maçı

Ligde Akhisar Belediyespor ile oynayacakları karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak çıkışlarını sürdürmek istediklerini vurgulayan Ahmet Çubukçu, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Önümüzde Galatasaray, Beşiktaş maçlarının da olduğu zorlu bir döneme giriyoruz. Bu maçların önemini biliyoruz ama bizim için öncelikli olan Akhisar Belediyespor maçı. Bu maçı kazandığımız takdirde Galatasaray maçına daha iyi bir havada, daha moralli şekilde çıkacağımızı biliyoruz.'

- Galatasaray ve Beşiktaş karşılaşmaları

Asbaşkan Çubukçu, yeni statları Medical Park Arena'da oynayacakları Galatasaray ve Beşiktaş maçlarına, rakip takım taraftarlarının gelmesinden yana olduklarını söyledi.

Çubukçu, şu görüşleri paylaştı:

'Ligin ilk yarısında Galatasaray, taraftarlarımıza tribünlerini açtı. Beşiktaş da açtı. Sahamızda oynayacağımız bu maçlara iki takım taraftarlarının gelmesinden yanayız.'

- Taraftara teşekkür

Ahmet Çubukçu, taraftarların yeni statlarında 22 bin ortalama ile takımlarına verdiği destekten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Hedeflerine taraftarlarla birlikte yürüyeceklerini, onlara ihtiyaçlarının bulunduğunu anlatan Çubukçu, 'Gelecek sezon yönetime, futbolculara, teknik heyete nasıl iş düşüyorsa taraftarlarımıza da büyük iş düşüyor. Hep beraber bu coşkuyu yaşamak istiyoruz.' değerlendirmesinde bulundu.

Çubukçu, ligin ikinci yarısında sahalarında Galatasaray ve Beşiktaş maçlarının da yer aldığı 6 maç için kombine kartları uygun fiyatlarla satışa sunmaya devam ettiklerini belirterek, taraftarları bu kartlardan almaya davet etti.

Kaynak: AA