Başpehlivan İsmail Koç, Döşemealtı'na Transfer Oldu

Antalya Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı, Kırkpınar Başpehlivanları’ndan İsmail Koç’u kadrosuna kattı. Başpehlivan Koç, Orhan Okulu, Serkan Serttürk ve Ali Altun ile birlikte antrenör Kemal Yıldız yönetiminde ikinci kış kampına katıldı. Kampı ziyaret eden Belediye Başkanı Turgay Genç, takıma yeni katılan İsmail Koç’u tebrik etti.



Hem salonda hem de ormanda çalışıyorlar

Başpehlivanlar 3 gün salonda fittnes, 2 gün ormanda kros ve istasyon çalışması ile bir günde çim saha antrenmanı yaparak 2017 yılının ikinci kış kampına başladı.

Başpehlivanlara Başaltı pehlivanları Okan Acar ve Mustafa Okulu da katılıyor. Yeşilbayır Mahallesi’nde bulunan Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Tesisleri’nde kış sezonunun ikinci kampı için start veren başpehlivanlar kondisyon ve kuvvet antrenmanı yapıyor.

Antalya’nın en iddialı ekibi

23 Nisan tarihinde yapılacak olan sezonun ilk ve en büyük organizasyonu olan Döşemealtı Belediyesi Yağlı Pehlivan güreşlerine hazırlanan takım, Serik Belediyespor ile yollarını ayıran Başpehlivan İsmail Koç’u kadrosuna kattı. Döşemealtı Belediyesi adına güreşecek olan Koç; Orhan Okulu, Serkan Serttürk ve Ali Altun ile aynı takımda olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

İsmail Koç ilk antrenmanına çıkarak çalışmalara başladı.



Döşemealtı Güreşleri 23 Nisan’da başlıyor

Son 2 yıldır Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Pehlivan güreşlerinde çeyrek finallere kalmayı başaran İsmail Koç ile kadrolarının çok daha güçlü hale geldiğini söyleyen antrenör Kemal Yıldız, "2017 Güreş sezonuna, 23 Nisan’da Döşemealtı Er Meydanı güreşleriyle başlayacağız. Bunun içinde haftanın 6 günü antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Ekibimize katılan başpehlivan İsmail Koç ile kadromuzu daha da güçlendirdik” diye konuştu.



Başkan Genç ve bölge halkına teşekkür

Başpehivan Orhan Okulu, hazırlıklar hakkında bilgi vererek, "Yeni sezonumuzda ikinci kış kampındayız. Antrenmanlarımız güce dayalı kondisyon ağırlıklı olarak devam ediyor. Sezonun ilk güreşi kendi evimizde Döşemealtı’nda olacak. İlk hedefimiz ve önceliğimiz kendi güreşlerimizde birincilik kazanmak. Yanımıza İsmail Koç katıldı.

Kırkpınar güreşlerinde 2015 yılında olduğu gibi altın kemeri almak istiyoruz. Kadromuzda güçlü isimler var. Kazanacak güçteyiz. Bize her anlamda destek veren Başkanımız Turgay Genç’e çok teşekkür ederim" açıklamalarında bulundu.

"Hedefimiz altın kemer"

Yeni takımıyla ilk antrenmanına çıkan Başpehlivan İsmail Koç ise, "Yeni kulübümde ilk antrenmanıma çıktım. Takım arkadaşlarımın hepsi eski arkadaşlarım. 2017 sezonunda Orhan Okulu, Serkan Serttürk, Ramazan Bircan olmak üzere sıkı bir biçimde hazırlanıyoruz. İlk hedefimiz 23 Nisan tarihinde Döşemealtı Güreşleri’nde birinci olmak. Katılacağımız tüm güreş organizasyonlarından özellikle de tarihi Kırkpınar Güreşleri’nden altın kemer ile dönmek istiyoruz” dedi.

Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cihan Sidel, "Bir yandan sezon antrenmanlarımız devam ederken diğer yandan da 23 Nisan’da başlayacak Döşemealtı Güreşlerimize hazırlanıyoruz. Başpehlivan İsmail Koç’un da takıma katılmasıyla güreş takımımız gücüne güç katmış oldu” dedi.

Kaynak: İHA