Yeşilgiresun Belediyespor Çıkış Arıyor

Kulüp basın sözcüsü Kocuk: 'Muratbey Uşak maçını kazanarak ligde yeniden çıkışa geçmek istiyoruz'.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftasında 11 Mart Cumartesi günü Muratbey Uşak'ı konuk edecek Yeşilgiresun Belediyespor'da, kulüp basın sözcüsü Şükrü Kocuk, rakiplerini mağlup ederek ligde yeniden çıkışa geçmek istediklerini ifade etti.

Kocuk, yaptığı yazılı açıklamada, Muratbey Uşak maçını dönüm karşılaşması olarak gördüklerini ve galibiyet parolasıyla hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.

Rakipleri karşısında kazanarak son haftalardaki kötü gidişata son vermek istediklerini aktaran Kocuk, şu değerlendirmede bulundu:

'Taraftarımız önünde bu maçı kazanarak lige yeni bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz. Her takım gibi biz de inişli çıkışlı grafik çizdik. Son haftalarda istediğimiz sonuçları alamasak da Muratbey Uşak maçıyla kendimize geleceğimizi düşünüyorum.'

Şükrü Kocuk, Giresun halkından takıma destek olmalarını isteyerek, 'Taraftarlarımıza büyük iş düşüyor. Onlar bizi yalnız bırakmasın. Bizim için çok önemli bir maç. Bu maçı kayıpsız geçtiğimiz takdirde puan sıralamasındaki yerimizi de sağlamlaştırmış olacağız.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA