Topuklu Kramponlar Kanser İçin Halı Sahada Ter Döktü

Bursa’da kanser hastası 3 çocuklu bir anneye destek amaçlı düzenlenen "Topuklu Kadınlar Sahaya İniyor" projesi kapsamında 21 kadın, halı sahada ter döktü. Renkli görüntülere sahne olan organizasyon, izleyicilerden büyük alkış topladı.

Bursa’da bir dergide çalışan Semra Teke ve Sibel Kavçin tarafından hayata geçirilen ve “Topuklu Kadınlar Sahaya İniyor” projesi çerçevesinde 1’i hakem olmak üzere 21 kadın, halı sahada futbol maçı oynadı. Kanser hastası 3 çocuklu bir anneye destek olmak amaçlı düzenlenen organizasyon, Odunluk Mahallesi’ndeki Galatasaray Futbol Okulu’nda gerçekleştirildi.

Bursalı kadınlar Semra Teke ve Sibel Kavçin tarafından hayata geçirilen projede renkli görüntüler ortaya çıktı. “Medyacılar” ve “Firmacılar” adındaki iki takımın mücadelesinde atılan gollerden sonra Bursaspor ile özdeşleşen Timsah Yürüyüşü yapıldı. Keyifli anlara sahne olan ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde yapılan anlamlı organizasyonun sonunda Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, katılımcılara madalya ve kupalarını teslim etti.

Organizasyonu düzenlenen isimlerden Semra Teke, kendi aralarında yapmayı planladıkları projeyi daha sonra sosyal projeye dönüştürmek istediklerini belirterek, “Kanserle Savaş Derneği’ni de projeye dahil ettik. Çok güzel oldu. İlgi gerçekten müthiş” diye konuştu.

Bu fikrin 1 ay önce oluştuğunu ifade eden Sibel Kavçin de, “Basın mensupları arasında bu futbol müsabakasını yapmak istedik ilk önce ama daha sonra 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün geldiğini bildiğimiz için projeyi çevirelim dedik. Böyle bir annemiz vardı ve destek oluyorduk. Projeye kendisini dahil ettik” dedi.

Kaynak: İHA