Manisa BBSK Batman Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto 3. Lig’de mücadele veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, Cuma günü deplasmanda Batman Petrolspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanı Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, Kulüp Başkan Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Ersoy Arslan, Tolga Tunç Çalışkan, Metin Memiş ve Ahmet Uluturhan’da izledi. Antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Levent Devrim, geride kalan dört maçlık süreçte istedikleri sonuçları alamadıklarını belirterek, “Berabere kaldığımız maçların içerisinde kazanabileceğimiz karşılaşmalarda oldu. Önemli pozisyonlar ürettik. Sonuca yansıtamayınca birer puanla ayrıldık” dedi.

Cuma günü Batman Petrolspor ile deplasmanda zorlu bir maça çıkacaklarını hatırlatan Devrim, “Zor maç olacağını biliyoruz. Çünkü rakibimiz de aşağılardan kurtulma mücadelesi veriyor” şeklinde konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un hedefleri olan bir takım olduğunu, bu hedeften sapmadıklarını ifade eden Devrim, “Bu hedefi yakalamak adına mutlaka üç puan almamız gereken bir maç. Bu doğrultuda çalışıyoruz. İnşallah Batman’dan üç puanla dönerek çalışmalarımızın karşılığını alacağız” dedi.

Sakatlıkları devam eden kaleci Umutcan ile birlikte Samed ve Olcay’ın Batman karşısında forma giyemeyeceğinin altını çizen Devrim, kırmızı kart cezalısı kaleci Ömer Faruk’un da Batman’da olmayacağını hatırlatarak kaleyi genç kaleci Fatih’in koruyacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA