Belediyespor Yönetimi Yemekte Buluştu

Sungurlu Belediyespor yöneticileri ve teknik heyeti yemekte buluştu.

Düzenlenen yemeğe Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Belediyespor Kulübü Başkanı Bahri Sezen, Belediye Başkan yardımcıları Ahmet Yılmaz ve Sefa Karslı, Belediyespor Kulübü yöneticileri ve teknik heyet katıldı.

Sungurlu Belediyespor’un mevcut durumunun görüşüldüğü yemekte bir konuşma yapan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, hedeflerinin voleybolda 1. lige, futbolda ise BAL ligi olduğunu söyledi.



Sungurlu Belediyespor Voleybol takımının play-off’lara katıldığını hatırlatan Başkan Şahiner, "Takımız 15-17 Mart tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilecek 1. etap Play-off turlarına katılmaya hak kazandı. Bu sezon 63 takımın mücadele ettiği Erkeler Voleybol 2. liginde ilk 16’ya kalan ve Çorum tarihinde bir ilki gerçekleştiren sporcularımızı ve teknik heyeti canı gönülden kutluyorum" dedi.

Futbolda güçlü bir takım kurduklarını belirten Başkan Şahiner, "Pazar günü Düvenci Belediyespor ile oynadığımız karşılaşmayı takımımız 3-0 kazandı. Oynadığımız oyunda çok memnun kaldım. Sporcularımızı ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Futbolda öncelikli hedefimiz 2. Amatör Kümeyi şampiyon tamamlayıp 1. Amatöre Kümeye çıkmak, 1. Amatör kümede de şampiyon olup BAL Ligini hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Sungurlu Belediyesispor Kulüp Başkanı Bahri Sezen ise, “Öncelikle bu sporcularımızın tüm sorumluluklarını alarak tüm fedakarlığı üstlenen Sungurlu Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Sporcularımızın bu gurur verici başarılarından ötürü kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Gerçekten çok zor şartlarda mücadele veren sporcularımız büyük bir azim ile çalışmalarını sürdürüyorlar. Sungurlu Belediye Spor Kulübü olarak her zaman sporcularımızın yanındayız ve her türlü ihtiyaçlarını gidermek için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah, bu başarılarımızın devamı gelecek. Bu sporcular ilçemizin gururu olacaklar ve Sungurlumuzun adını gittikleri her yerde duyuracaklar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA