Badmintonculardan Bir Başarı Daha

Hollanda’da yapılan Uluslar arası Yonex Dutch Junior 2017 Badminton Gençler puan Turnuvasında Erzincan Türk Telekom kulübü sporcuları Bengisu Erçetin ile Nazlıcan İnci çift kızlarda üçüncü oldu.

Sporcular almış oldukları üçüncülük derecesiyle dünya gençler sıralamasında ilk on çiftin arasına girmeyi başardılar. Turnuvaya 19 ülke ve 64 çift katıldı.

Sporcular yarı finalde Kore’ye yenilerek turnuvayı 3.üncü bitirmeyi başardı. Sporcular Nisan ayında Fransa’da yapılacak Gençler Avrupa şampiyonasına hazırlanmak ve seri başı olabilmek için Hollanda’dan sonra Almanya’ya geçerek 19 yaş Avrupa gençler Puan turnuvasında mücadele edecek ve akabinde Avrupa şampiyonasına katılacaklar.

Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü Başkanı Recep Karakoç "Başta Antrenörler Murat Sönmez , Uğur Erçetin olmak üzere Sporcular Nazlıcan İnci ve Bengisu Erçetin’in Dünyanın en iyi sporcuları arasında derece yapmaları nedeniyle göstermiş oldukları bu üstün performanstan dolayı tebrik ediyor, bizlere her türlü desteklerini sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ve Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: İHA