Ağrı ASKF Heyetinden Riva Ve İASKF'ye Ziyaret

Sancaktepe Belediyesi tarafından düzenlenen Doğudan Batıya Futbol Kardeşliği projesi kapsamında İstanbul’a giden Ağrı’daki Futbol Taban Birlikleri, İstanbul ASKF ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Tesislerini ziyaret etti.

TASKK Genel Başkanı ve TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Erkan Kösedağ ve beraberindeki ekiple önce Orhan Saka Amatörler Evinde sabah kahvaltısında buluştu. Spor Kulüplerinin sorunlarını dinleyen Düşmez, “Ağrı benim önem verdiğim bir il. Güzle çalışmalar yapılıyor orada. Ben özellikle Doğu ve Güneydoğu Bölgesindeki federasyonlarımızı çok önemsiyorum. Çünkü onlar iklimsel olarak ve diğer zor şartlar altında çalışmalarını yürütüyorlar. Mesela bu son dönemde Iğdır ve Siirt Federasyonlarımıza yeni hizmet binaları satın aldık. Bu çalışmalarımıza devam edeceğiz.“ dedi.

Ardından Yeniköy Spot Kulübü tesislerini gezen kafilenin son durağı TFF’nin Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Tesisi oldu. Riva’daki tesislerin Avrupa’da örneğinin olmadığını Ali Düşmez “ Bu tesislerin sayısının artması gerekiyor. Futbolda tesisleşmeyi önemsiyorum. Herkes başarıya endeksli ama tesisleşme ve kurumsal yapı, günü birlik başarıdan daha önemli bir olay” dedi.

TFF İcra Kurulu Üyesi Ve İASKF başkanı Ali Düşmez tarafından hediye ve plaketlerin takdim edilmesinin ardından ziyaret sona erdi.

Kaynak: İHA