Yeni Milasspor, Muğla Üniversitesi'nden 3 Puan Aldı

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Milasspor, Muğla Üniversitesi engelini zor da olsa geçti.

Karşılaşma öncesinde Milas Belediye Başkanı ve Yeni Milasspor Kulübü Onursal Başkanı Muhammet Tokat ile Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Hasan Özmen Muğla Üniversitesi Takımı sporcularını ve Yeni Milasspor futbolcularına maç için başarı dileklerinde bulundu.

Milas Şehir Stadyumu’nda yapılan karşılaşmanın ilk gol atağını Yeni Milasspor yaptı. Yeni Milasspor atağında topla buluşan günün başarılı ismi orta sahadan topu konuk takım ceza sahası içine ortaladı.

Konuk takım savunması ve kaleci Süleyman’ın arasından topa dokunan Ulaş Çetin Yeni Milasspor’un golünü atarak skoru 1-0 yaptı ve ilk yarı Yeni Milasspor’un üstünlüğü ile kapandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında taraftarlarının büyük desteği ile Yeni Milasspor gol için Muğla Üniversitesi sağlı sollu yüklenmeye başladı.

Ceza sahası üzerinde topa vuruş yapan Yeni Milasspor oyuncusu İbrahim Karayiğit topu filelerle ikinci kez buluşturdu ve skoru 2-0 yaptı.

Maçın son atağında Yeni Milasspor Takım Kaptanı Emre Kuncak’ın pası ile ceza sahası üzerinde topla buluşan Abai topu kale yerine auta atarak üçüncü gol şansını kaçırmış oldu.

Maç sonunda Yeni Milasspor Takımı futbolcuları taraftarlarıyla uzun süre galibiyet sevincini yaşadı. Yeni Milasspor, Muğla Üniversitesi galibiyeti ile 16. maçında 12. galibiyetini aldı ve puanını 40’a yükselterek liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı.

Kaynak: İHA