Milletvekili Şamil Tayyar'dan TFF Ve Barış Şimşek'e Sert Tepki

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından Gaziantepspor’un Bursaspor’a 2-1 yenildiği maçın hakemi Barış Şimşek’e ve TFF’ye sert tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden Gaziantepspor üzerine oyun oynandığını ileri süren Tayyar, isim vermeyen TFF yöneticileri ile maçın hakemi Barış Şimşek’i eleştirdi.



"TFF’deki o namussuz çeteden hesap soracağım"

Gaziantepspor’u küme düşürmek için el birliği yapıldığını ifade eden Şamil Tayyar, “Gaziantepspor’u katleden, futboldaki ihanet çetesi bugün yine sahalardaydı. Hakem kılıklı tetikçiler, hepiniz hesap vereceksiniz. Gaziantepspor’u resmen doğradılar. Bir ofsaytla, bir de haksız penaltıyla. TFF’deki o namussuz çeteden hesap soracağımızı bilmenizi istiyorum" dedi.



"Bir büyükşehir takımı ile bu kadar oynanmaz"

Tayyar paylaşımında hakemlere ateş püskürerek, "Kritik haftalara girerken namussuz ve şerefsiz hakemlerdir sözüm, yaptıklarınız asla yanınıza kar kalmayacaktır.Ha bugün ha yarın.Namussuz ve şerefsiz hakemleri tedavüle sokanlar da en az onlar kadar sorumludur. Hepsi yakın takipte, artık kabuslarıyım. Layıkıyla görev yapanlar baştacıdır, eyvallah. Şampiyon olacak veya küme düşecek takımları tetikçi hakemler değil performansları belirlesin. Bir Büyükşehir takımı ile bu kadar oynanmaz" diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: İHA