Maçın Ardından

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu:'Önümüzdeki hafta kazanmaya başlayıp yukarılara tırmanmak istiyoruz' Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal:'Biraz daha üretken olsak çok daha farklı bir skorla buradan ayrılabilirdik'.

TFF 1. Lig'de Sivasspor ile 0-0 berabere kalan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, 'Önümüzdeki hafta kazanmaya başlayıp yukarılara tırmanmak istiyoruz.' dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Eroğlu, Sivasspor'un baskılı oyunundan dolayı topa sahip olmakta zorlandıklarını belirtti.

Eroğlu, maçta Sivasspor'un oyunun hakimi olduğunu belirterek şöyle konuştu:

'Hızlı hücumlarla atak yapmaya çalıştık ama ilk yarı bizim açımızdan kısır geçti. İkinci devre rakibin temposunun düşeceğini biliyorduk. Gol pozisyonlarına girmemizi sağlayan bazı ataklarımız vardı. Atsaydık belki kazanabilirdik. Onlar da kontrollü oynadılar. Sonuçta maç berabere bitti. Son ana kadar her şeyi yaptık ama olmadı. Önümüzdeki hafta kazanmaya başlayıp yukarılara tırmanmak istiyoruz.'

- Sivasspor cephesi

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise müsabakanın ilk 30 dakikalık bölümünde oyuna hakim olduklarını söyledi. Sergiledikleri oyundan çok memnun olduğunu belirten Bakkal, şunları kaydetti:

'Sahada ne yaptığını bilen ve pozisyon vermeyen bir takımdık. Hedefimiz dışarıda mağlup olmamak, içeride puan vermemek. Biraz daha üretken olsak çok daha farklı bir skorla buradan ayrılabilirdik. 'Hiç olmazsa 1 puan' diyoruz ve moralli dönüyoruz. İki takımı da kutluyorum.'

Kaynak: AA