Çorum Belediyespor'da Galibiyet Sevinci

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Manavgatspor karşısında deplasmanda aldıkları galibiyetle hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını belirtti.

Kılıç, yaptığı açıklamada, Manavgatspor maçının çok zor geçtiğini ancak herşeye rağmen maçı kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Kendi sahasında sadece bir kez mağlup olan bir takımı yendiklerine işaret eden Kılıç, şunları kaydetti:

'Kendi sahamızda oynadığımız Van maçının galibiyetini perçinlemek adına kazanmamız gerektiğini biliyorduk. Takımda önemli eksiklerimiz olmasına rağmen futbolcu kardeşlerim sahada olabilecek en üst seviyede mücadeleyi verdiler. Maçın hakemi de kötü bir maç yönetti. Buna rağmen ikici yarıda bulduğumuz golle skoru kendi lehimize çevirdik. Bulduğumuz gol sonrası daha da farklı bir skor elde edebilirdik. Ancak bizim için önemli olan 3 puandı. Neticede Çorum’a mutlu bir şekilde döndük. Hedefimize bir adım daha yaklaştık.'

Kılıç, ligde bu hafta cuma günü Kütahyaspor oynayacakları maça da değinerek, her iki takım açısından da son derece önemli maça çıkacaklarını, bu maçı da kazanarak yollarına kayıpsız devam etmek istediklerini ifade etti.

Kaynak: AA