AOSB Futbol Şöleni Başladı

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığınca bu yıl 5.’si “15 Temmuz Şehitleri” anısına düzenlenen Geleneksel Futbol Turnuvası, ailelerden oluşan yoğun izleyici kitlesinin katılımıyla başladı.

407 işletmede 35 bini aşkın çalışanın istihdam edildiği AOSB’de, sanayiciler ve çalışanlar arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak; sanayicileri ve çalışanları iş yaşamının stresinden uzaklaştırarak sağlıklı yaşama teşvik etmek amacıyla her yıl geleneksel olarak organize edilen futbol turnuvası, bu yıl da büyük coşku içerisinde start aldı.

40 takımın 8 ayrı grupta mücadele ettiği turnuvanın ilk hafta karşılaşmaları, oyuncuların eşleri ve çocuklarından da yoğun ilgi gördü. Saha kenarındaki yerlerini alan eşler ve çocuklar, maç boyunca takımlarını destekledi. Şölen havasında geçen ilk hafta, bol gollü müsabakalara sahne oldu. Bilici Holding 18 golle haftanın en çok gol atan takımı olurken, Kimteks ve Panas Yapı 13’er, Kastamonu Entegre de 11 kez fileleri havalandırdı.

Yüreğir’deki Simeranya Halı Sahası’nda oynanan “AOSB 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası”nda ilk hafta sonuçları şöyle:

Zahit Alüminyum - Serat Güvenlik: 5-1

Kimteks - Gürsoy Yem: 13-0

Oğuz Tekstil - Hekimbey: 7-3

Bilici Holding - New Hope: 18-1

Meltem Kimya - Rayvag: 8-2

Güney Çelik - Teknopak: 5-0

Garanti - Beta Transformatör: 6-3

AOSB - Pidok Plastik: 9-2

Sarmak Kompresör - Tezkim: 9-0

Beta Gıda - Yurtiçi Kargo: 3-1

Toros Kumaş - Mosos İnşaat: 1-2

Amylum Nişasta - Adana Sac: 7-3

Kastamonu Entegre - Limkon: 11-3

Ur-Sa - GPS: 2-8

Adana Mensucat - Panas Yapı: 1-13

Abdioğulları - PE-BA: 3-2

Kaynak: İHA