Yeşilgiresun Belediyespor'un Yüzü Gülmüyor

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Halk Enerji TED Ankara Kolejliler'e 9078 kaybeden Yeşilgiresun Belediyespor, son 6 maçta 5. yenilgisini aldı

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 20. haftasında deplasmanda Halk Enerji TED Ankara Kolejliler'e 90-78 mağlup olan Yeşilgiresun Belediyespor, son 6 maçta 5. yenilgisini aldı.

Ligin ilk devresini 7 galibiyetle 8. sırada tamamlayan yeşil beyazlılar için son haftalarda istenilen sonuçlar alınamazken, kötü gidişat Halk Enerji TED Ankara Kolejliler karşısında da devam etti.

Son oynadığı 6 maçta parkeden 5 kez mağlup ayrılan Yeşilgiresun Belediyespor, Banvit, Gaziantep Basketbol, Fenerbahçe, Beşiktaş Sompo Japan ve Halk Enerji TED Ankara Kolejliler'e mağlup oldu.

Giresun temsilcisi, ligin 17. haftasında kendi evinde konuk ettiği Trabzonspor Medical Park karşısında kazandı.

Kulüp başkan vekili Sertaç Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalardaki kötü sonuçların üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Banvit, Fenerbahçe ve Beşiktaş Sompo Japan'ın Türkiye ile Avrupa'nın önemli takımlarından olduğuna işaret eden Güneş,'Çok istememize rağmen bu maçları kazanamadık. Kötü de oynamadık ama istenilen sonuçları alamadık. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz.' dedi.

Ligin 21. haftasında 11 Mart Cumartesi günü Muratbey Uşak'ı konuk edeceklerini belirten Sertaç Güneş, bu karşılaşmadan galip ayrılarak kötü gidişatı sonlandırmak istediklerini kaydetti.

Kaynak: AA