Bornova Becker Spor, Evinde Nağmalup Devam Ediyor

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Liginde lider olarak mücadele eden Bornova Becker Spor, Elazığ İl Özel İdare’yi 60-50‘lik skorla mağlup ederek 26. galibiyetine ulaştı.



Play off’a kalma mücadelesi veren Elazığ İl Özel İdare, kendi evinde namağlup devam eden Bornova Becker Spor’a karşı istediği galibiyeti alamadı. Esra Kayaoğlu’nun 18 sayı 5 asist ile oynadığı maçta Chanita Marie Jordan 16 sayı, Bahar Yapar 9 sayı ve Gülşah Akkaya ise 8 sayı ile mücadele etti.

"Önemli bir maç daha oynayacağız"

Mücadele sonunda maçı değerlendiren Bornova Becker Spor Baş Antrenörü Olcay Orak, “Zor geçmesini beklediğimiz bir maçtı açıkçası. Fazla turnover yaptık. Özellikle maçın 3. periyodunda yorgunluğumuzdan dolayı da birkaç tane elden top verip fast break yediğimiz pozisyonlar oldu. Fakat maçın 2. ve 4. periyodunda çok iyi müdafaa yaptık. Elazığ’ı tebrik ediyorum güzel ve doğru bir basketbol oynadılar. Önümüzdeki hafta cuma günü Çankaya Üniversitesi ile önemli bir maç oynayacağız. Daha iyi bir basketbol oynayarak, Çankaya Üniversitesi’ni de yenmek istiyoruz” diye konuştu.



"Hedefleri olan bir takım"

Elazığ İl Özel İdare Baş Antrenörü Berat Gök ise, “Karşı takımı galibiyetlerinden dolayı kutluyorum. Hedefleri olan bir takım. Ama bu kadar kötü oynadıkları bir günde onları yenmek için biz sahaya çıkmıştık. Oyuncularım bunun farkındaydı. 2. periyotta offensif anlamda tıkandık ama diğer periyotlarda 3. periyot başında ve 4. periyodun birazında yüzdeli oynadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum mücadelelerinden dolayı. Bundan sonraki maçlarında Bornova Becker’e başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA