Basketbolda Maçın Ardından

Muratbey Uşak Başantrenörü Bulkaz:'Çok ihtiyacımız olan bir galibiyet aldık' İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Erdoğan:'Uşak ekibini tebrik ediyorum, ligin bu döneminde çok önemli bir galibiyet aldılar'.

Muratbey Uşak Başantrenörü Ozan Bulkaz, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 80-68 mağlup ettikleri maçta çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Bulkaz, oyuncularının ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu dile getirerek, 'Çok ihtiyacımız olan bir galibiyet aldık. Oyuncularım baskı altında oyuna iyi motive oldular ve çok iyi mücadele ettiler. Salı günü Nanterre maçında da aynı performansı göstereceklerine inanıyorum. FIBA Avrupa Kupası'nda Türkiye'yi temsil eden tek takım olarak sonuna kadar gideceğiz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.' diye konuştu.

- İstanbul Büyükşehir Belediyespor cephesi

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan ise maçta düşük yüzdeyle oynadıklarını ifade etti.

Erdoğan, Muratbey Uşak'ın maçta daha iyi oynadığını belirterek, şunları kaydetti:

'Biz maç boyunca çok düşük yüzdelerle oynadık. Uşak ekibini tebrik ediyorum, ligin bu döneminde çok önemli bir galibiyet aldılar. Maç maç düşünen bir ekibiz. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Ligin bu tarafı da çok zorlu geçiyor. Her maç çok kıymetli çok değerli. Muratbey Uşak'a kalan maçlarda başarılar diliyorum.'

Kaynak: AA