Muratbey Uşak Destek Bekliyor

Başantrenör Bulkaz: 'Ligde alt sıralardayız ancak yarın oynayacağımız karşılaşma bizim için bir çıkış olacak'.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek Muratbey Uşak'ın başantrenörü Ozan Bulkaz, karşılaşmayı taraftarların desteğiyle galip tamamlamak istediklerini bildirdi.

Bulkaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Anadolu Efes karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Ligde ve Avrupa Kupası'nda üst üste maçlar oynayacaklarını belirten Bulkaz, şöyle konuştu:

'Yarın oynayacağımız mücadeleden seyircimizin de desteğiyle galip ayrılmak istiyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını ve FIBA Avrupa Kupası'nda Nanterre maçını kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Ligde alt sıralardayız ancak yarın oynayacağımız karşılaşma bizim için bir çıkış olacak.'

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la saat 15.00'te Uşak Üniversitesi Spor Salonu'nda karşılaşacak Muratbey Uşak, FIBA Avrupa Kupası çeyrek finalinde ise 7 Mart Salı günü Fransız ekibi Nanterre ile yine Uşak'ta mücadele edecek.

Ligde yarınki karşılaşma öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor 12. sırada yer alırken, Muratbey Uşak ise 14. durumda bulunuyor.

Kaynak: AA