Giresunspor, Galibiyet Serisini Sürdürmek İstiyor

Kulüp başkan yardımcısı Özkul:'Kazanırsak yedinci galibiyetimizi almış, bu sezon ligde olmayan bir şeyi başarmış olacağız'.

TFF 1. Lig'in 23. haftasında yarın deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaşacak Giresunspor'un kulüp başkan yardımcısı İbrahim Özkul, 'Kazanırsak yedinci galibiyetimizi almış, bu sezon ligde olmayan bir şeyi başarmış olacağız.' dedi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde üst üste 6 maç kazanarak önemli bir yere geldiklerini söyledi.

Üst sıralarda takımların puanlarının birbirine çok yakın olduğuna değinen Özkul, her maçın final havasında geçtiğini belirtti. Özkul, hedeflerinden kopmamak için Ümraniyespor maçını kazanmaları gerektiğini belirterek, 'Rakip için de bizim için de önemli bir maç, galibiyet aldığımız takdirde seri galibiyetler açısından da moral olacak. Kazanırsak yedinci galibiyetimizi almış, bu sezon ligde olmayan bir şeyi başarmış olacağız.' diye konuştu.

İstanbul'daki taraftarların maça ilgi göstereceğini dile getiren Özkul, 'İstanbul bizim için farklı bir deplasman. Bizim için deplasman gibi görünmeyen İstanbul'da taraftarımızın önünde üç puan almak için elimizden geleni yapacağız.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA