Galatarasay Espor Takımına Maximum Kart Desteği

Türkiye İş Bankası Maximum Kart, espor alanına verdiği destek kapsamında LoL ligine bu yıl katılan Galatasaray Espor takımının ana sponsoru oldu.

Türkiye İş Bankası Maximum Kart, e-spor alanına verdiği destek kapsamında League of Legends (LoL) ligine bu yıl katılan Galatasaray Espor takımının ana sponsoru oldu.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Türkiye İş Bankası Maximum Kart, e-spor alanına verdiği destek kapsamında LoL ligine bu yıl katılan Galatasaray Espor takımının ana sponsoru oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, 'Genç kitlelere daha yakın temas edebilme ve e-spor alanında yaratacağımız etkileşim ile uzun soluklu bir ilişkinin temellerini atabilmek için çalışmalarımızda e-spor platformlarına ayrı bir önem veriyoruz.

Ülkemizde e-spor alanında en çok tercih edilen oyunların başında gelen League of Legends Şampiyonluk Ligi’ndeki mevcut girişimlerimizi Galatasaray Esports takımıyla yaptığımız iş birliği ile güçlendirmiş olduk. Rekabete dayalı bir strateji oyunu olarak nitelendirilen League of Legends Şampiyonluk Ligi’nde Maximum Kart markamız ile heyecanlı ve keyifli bir arenada yerimizi aldık.' değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray Spor Kulübü’nün Yönetim Kurulu üyesi Alper Narman ise Galatasaray'ın geçmişte pek çok branşın kuruluşuna veya Türkiye'de sevilip yaygınlaşmasına öncülük ettiklerini belirterek, 'Tüm dünyada, özellikle gençler arasında büyük ilgi gören e-spora büyük önem veriyoruz. Kulüp olarak bu spor dalının yaygınlaşması için elimizden gelen desteği vermekte de kararlıyız. Şimdilik League of Legends sahnesindeyiz, ancak ilerleyen yıllarda farklı oyunlarda uzmanlaşmış takımları da e-spor bünyesine katacağız. Bu konuda İş Bankası Maximum Kart’ın desteği çok ama çok önemli.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA