Erkekler Hentbol Süper Ligi

Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Muhammet Bakır, 'Ligde var yada yok olma maçımız olan Göztepe karşısında mutlaka galip gelmek istiyoruz.' dedi.

Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye kupasında yarı finale çıkmanın morali ile Göztepe maçına çıkacaklarını söyledi.

Hafta sonu oynanacak olan maçın hem Göztepe hem de kendileri için öneli olduğunu belirten Bakır şunları kaydetti:

'Göztepe geçtiğimiz sezon Türkiye kupasında final oynama başarısı gösterip ülkemizi bu sezon Avrupa Challenge Kupasında temsil etti. Göztepe önümüzdeki sezonda tekrar Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren ligin güçlü ekiplerinden bir tanesi. Amasya Taşova YİBO olarak şuan biz ligde can derdindeyiz.

Ligin bitimine dört hafta kaldı ve bu dört haftanın iki maçını içeride iki maçını ise deplasmanda oynayacağız. Bu maçlardan ligde kalmamız için ne kadar puan gerekli ise o kadarını alıp ligde kalacağımıza inancım tam. Büyük emek ve fedakarlıklarla bu duruma getirilen ilçe halkının dişinden tırnağından artırarak yaşatmaya çalıştığı bu kulübü de biz teknik heyet ve sporcular olarak ligde tutunduracağız.'

Kaynak: AA