Emre Mor için resmi açıklama!

Borussia Dortmund forması giyen Emre Mor'un menajeri, genç yıldızın Türkiye'ye gelmeyeceğini açıkladı.

Emre Mor için resmi açıklama!
Türkiye'de Aziz Yıldırım ile görüntülenen, Emre Mor'u Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'a önerdiği belirtilen menajer Muzzi Özcan, Alman basınına transfer ile ilgili konuştu.

Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan, 19 yaşındaki genç yıldızın transferi hakkında, 'Emre bu yaz Türkiye'ye transfer olmayacak. Belki, Türkiye'ye tatil için gidebilir tabii. Türkiye'ye transferi ise belki 30'undan sonra olur.' ifadelerini kullandı.

'DORTMUND, MAÇ TECRÜBESİ EDİNMESİNİ İSTİYOR'

Emre Mor'un Avrupa'nın en yetenekli gençlerinden biri olduğunu söyleyen Muzzi Özcan, 'Şu an da Emre Mor'un transferi söz konusu bile değil. Borussia Dortmund, onun daha çok maç tecrübesi edinmesini istiyor. Emre, nadir bir mücevher ve hala öğrenme aşamasında. Emre için en iyisine Dortmund karar verecektir.' diyerek sözlerini sürdürdü.

Emre Mor, daha önce Türk basınına da, 'Dortmund, dünyanın en iyi takımlarından biri. Burada çok şey öğreniyorum, burada bir yıldız olacağım.' demişti.

Geçtiğimiz yaz 9.75 milyon euro bonservis karşılığında Nordsjaelland'dan Dortmund'a transfer olan Emre Mor, bu sezon 15 maçta 589 dakika süre aldı ve 1 gol atıp 3 asist yaptı.