Aytemiz Alanyaspor'dan Eymen Bebeğe Destek Çağrısı

Kasımpaşa maçı öncesi haftayı değerlendiren Aytemiz Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, Eymen bebekle ilgili yardım kampanyasına da, "Siz gelemezseniz bile niyetiniz gelsin" diyerek destek çağrısında bulundu.

Ligin 26. haftasında sahasında Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Aytemiz Alanyaspor, yaptığı son antrenmanla çalışmalarını tamamladı. Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde akşam saatlerinde gerçekleşen idmana, sakatlığı geçen Cenk Ahmet ile ülkesi Haiti Milli Takımı’ndan dönen Donald Guerrier de katıldı.

Isıma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular 2 gruba ayrılarak 8’e 2 top kapma çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde ise dar alanda çift kale taktiksel çalışma yapan futbolcular, son bölümde ise serbest şut çalışması yaparak idmanı tamamladı.

“Kasımpaşa ligin iyi ekiplerinden bir tanesi”

Antrenmanı izleyen Aytemiz Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, çalışmaların verimli geçtiğini aktardı. Rakipleri Kasımpaşa’dan 3 puan alma hedefiyle sahaya çıkacaklarını söyleyen Savut, “Bursaspor galibiyeti bizim için çok değerliydi. Onun moraliyle Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladık. Millilerimiz çok şükür sağlam döndü, Cenk Ahmet de takımla çalışmalara başladı.

Sakat ve cezalımız yok” şeklinde konuştu.

Savut ayrıca Kasımpaşa maçının da en az Bursaspor maçı kadar önemli olduğunu belirterek, “Biz bütün maçlarımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Kasımpaşa ligin iyi ekiplerinden bir tanesi. Kemal Hoca ile birlikte iyi bir ivme yakaladılar. Kaliteli futbol oynuyorlar. Biz de ligin renkli takımlarından bir tanesiyiz. Güzel bir maç olacak” dedi.



"Siz gelemezseniz bile niyetiniz gelsin"

Maçın bilet gelirlerinin Sakarya’daki SMA (Spinal Musküler Atrofi) hastası 6.5 aylık Eymen Çapkın için başlatılan kampanyaya bağışlanacağının altını çizen Savut, “Sakarya benim için özel bir yer. Orada takım kaptanlığı yaptım, şampiyonluk yaşadım. Bu, Türkiye’ye örnek olması ve herkesin destek olması gereken bir kampanya. Siz gelemezseniz bile niyetiniz gelsin, kalbiniz gelsin, biletinizi alın. Eymen Bebek için küçük de olsa destek olun. Yavrumuzun Rabbim şifasını versin, tüm taraftarlarımızdan hassasiyet bekliyorum“ diye konuştu.

Kaynak: İHA