Galatasaray'a Jackson Martinez, Pelle ve M'bia teklif edildi

Gelecek sezonun kadro yapılanmasına şimdiden başlayan Galatasaray yönetimine dünyaca ünlü 3 yıldız futbolcu önerildi. Jackson Martinez, Pelle ve M'bia'yı gündemine alan sarı kırmızılı yöneticiler scout ekibinin raporunu bekliyor.

Geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü FIFA Menajeri Ahmet Bulut ile bir otel lobisinde çekilen fotoğraftan sonra Galatasaraylı yönetimin bundan böyle ağırlıklı olarak Bulut’la birlikte çalışacağı, önümüzdeki sezonun kadrosu bu menajerle bir düzene oturtulacağı yorumları yapılmıştı.

DİĞER MENAJERLERİN ÖNERİSİ M'BİA VE PELLE

Şu anda Çin’de olan ve transfer çalışmalarına dört koldan devam eden menajer Ahmet Bulut’un Galatasaray için dünyaca ünlü golcü Jackson Martinez’i yokladığı belirtilirken, sarı kırmızılı yönetime Hollandalı golcü Greziano Pelle ve Hebei Fortuna’da forma giyen Stephan Mbia isimlerinin önerildiği ortaya çıktı.

AHMET BULUT SALI GÜNÜ İSTANBUL'A GELİP MARTİNEZ RAPORUNU SUNACAK

2 Şubat 2016’da Çin’in Guangzhou Evergrande takımına 42 milyon Euro karşılığında transfer olan, fakat bu sezon hiç maça çıkmayan Kolombiyalı golcünün Çin’de mutsuz olduğu belirtilirken 31 yaşındaki futbolcunun Galatasaray’a gelemeye sıcak baktığının altı çizildi.

PELLE'NİN MALİYETİ BİRAZ TUZLU

Gelecek sezon forvet hattında sıkıntı yaşamak istemeyen ve şu anda Eren Derdiyok’tan hariç elle tutulur bir golcüsü olmayan Galatasaray’a Hollandalı oyuncu Graziano Pelle’nin önerildiği ortaya çıktı. Premier Lig ekiplerinden Southampton’un dc’e 15 milyon Euro karşılığında sattığı 31 yaşındaki 1,93’lük devi Sneijder’in menajerliğini yapan Players United Management önerirken oyuncunun maliyetinin biraz yüksek olması şu anda sarı kırmızılı yönetimi bu transferde geri adım attırıyor.

M'BİA GELMEYE HAZIR

2014-15 sezonunda UEFA Kupası’nı kaldırdıktan sonra Trabzonspor’a transfer olan ve 7 ay sonra 6 milyon Euro karşılığında Hebei Fortuna’nın yolunu tutan Stephane M’bia’nın yeniden Türkiye’ye dönmeye sıcak baktığı belirtilirken, De Jong ve Tolga Ciğerci’de karavana atan Galatasaray’ın Kamerunlu ön liberoya sıcak baktığı ifade edildi. Süper Lig’e yabancı olmayan M’bia, Hebei’de 27 maçta forma giyerken 30 yaşındaki futbolcunun 7 gol atması ‘Yeni Felipe Melo’ olabilir yorumlarını da beraberinde getirdi.