Yeşilgiresun Belediyespor Kötü Gidişe 'Dur' Demek İstiyor

Kulüp başkan vekili Güneş: 'Halk Enerji̇ TED Ankara Kolejli̇ler kadar bizim de hedeflerimize ulaşma adına bu maçı kazanmak zorundayız'.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 20. haftasında yarın deplasmanda Halk Enerji̇ TED Ankara Kolejli̇ler'e konuk olacak Yeşilgiresun Belediyespor'un başkan vekili Sertaç Güneş, rakipleri karşısında kazanarak kötü gidişata 'dur' demek istediklerini söyledi.

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde oynadıkları son Fenerbahçe ve Beşiktaş Sompo Japan maçlarını kaybettiklerini anımsattı.

Yarın deplasmanda oynayacakları Halk Enerji̇ TED Ankara Kolejli̇ler karşılaşmasını ligde yeniden çıkış maçı olarak gördüklerini vurgulayan Güneş, 'Rakibimiz küme kalma mücadelesi verdiği için bizi yenmek isteyecektir. Halk Enerji̇ TED Ankara Kolejli̇ler kadar bizim de hedeflerimize ulaşma adına bu maçı kazanmak zorundayız. Parkeden galip ayrılarak ligde çıkışa geçmek istiyoruz.' dedi.

Ligde play-off hedefinde olduklarını ve bu nedenle Halk Enerji̇ TED Ankara Kolejli̇ler karşılaşmasını mutlak kazanmaları gerektiğini aktaran Güneş, şöyle konuştu:

'Çok zor bir maç bizi bekliyor. İyi hazırlandık ve son ana kadar savaşacağız. Play-off hedefimizi gelecek haftalara taşıma adına mutlak galip gelmemiz gereken bir maç. Ankara deplasmanından evimize galibiyetle döneceğimize inancımız tam.'

Kaynak: AA