Voleybol Açıklaması CEV Şampiyonlar Ligi

Kadınlar ve erkekler playoff turunda Türk takımlarının rakipleri belli oldu Kadınlar 6'lı playoff turunda Fenerbahçe ile Eczacıbaşı VitrA eşleşti.

Voleybol kadınlar ve erkeklerde CEV Şampiyonlar Ligi play-off turu kura çekiminde Türk takımlarının rakipleri belirlendi.

Lüksemburg'da gerçekleştirilen kura çekiminde, kadınlar 6'lı play-off turunda yer alan 3 Türk takımından Fenerbahçe ile Eczacıbaşı VitrA birbiriyle eşleşti.

Di̇ğer Türk temsi̇lci̇si̇ VakıfBank'ın rakibi, İsviçre temsilcisi Volero oldu. 6'lı play-off turunda İtalyan temsilcisi Liu Jo Nordmeccanica ile Rusya'dan Dinamo Moskova birbirlerine rakip oldu.

Fenerbahçe, VakıfBank ve Liu Jo Nordmeccanica ilk maçlarını 21-23 Mart'ta evinde, rövanşlarını ise 4-6 Nisan'da deplasmanda oynayacak.

Eşleşmeleri galip tamamlayan 3 takım, adlarını Dörtlü Final'e yazdıracak. İtalyan ekibi Imoco Volley'in ev sahipliği kontenjanıyla doğrudan katılacağı Dörtlü Final, 22-23 Nisan'da Treviso kentinde düzenlenecek.

- Erkeklerde rakipler Rusya ve Almanya'dan

Erkekler 12'li play-off turunda yer alan 2 Türk takımından Arkas Spor, Rusya'dan Dinamo Moskova, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise Almanya'dan Berlin Recycling Volleys ile eşleşti.

Arkas Spor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ilk maçlarına 14-16 Mart'ta evinde, rövanşlarına ise 21-23 Mart'ta deplasmanda çıkacak. Sonraki 6'lı eleme turunu da geçen takımlar, Dörtlü Final'e kalacak. Roma'da düzenlenecek ve Sir Sicoma Colussi'nin ev sahibi unvanıyla direkt katılacağı final maçları ise 29-30 Nisan'da yapılacak.

.

Kaynak: AA