Aydınlı Serkan Özdemir En İyi Sezonunu Yaşıyor

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta sıkıntılı süreci atlatmak için çalışmalarını sürdüren Aydınspor 1923’ün Aydınlı defans oyuncusu Serkan Özdemir, siyah beyazlılarda 3’üncü sezonunu geçirirken bu yıl ilkleri de bir arada yaşıyor.

Ligin ikinci yarısıyla birlikte sol bek mevkisinde formayı kapan Özdemir, güçlü oyununu başarılı futboluyla taçlandırırken, en çok süre aldığı sezonu da yaşıyor. 28 yaşındaki başarılı oyuncu bu sezon ligde 14 maçta görev alırken bu maçların 11’inde sahaya ilk 11 olarak çıktı ve bin 66 dakikada sahada kaldı. Efe’nin tarihinde 2’nci kez yer aldığı Türkiye Kupası’nda 4 maçta forma giyen Özdemir, bu maçlarda 322 dakika süre aldı. Zeybek’teki ilk sezonu olan 2014-2015 sezonunda 15 maçta görev alan Serkan, 974 dakika sahada kalmış, geçtiğimiz sezon ise 7’si lig 2’si kupa olmak üzere 9 kez siyah beyazlı formayı terletmişti.

İlk Kez Cezalı Duruma Düştü

Üç sezondur Aydınspor 1923 formasını başarıyla terleten Serkan Özdemir, hafta sonu oynanan Eyüpspor maçında yine bir ilki yaşadı. Bu zamana kadar siyah beyazlılarda kart cezalısı olmayan Serkan, Eyüspor maçının 81’inci dakikasında aldığı sarı kartla cezalı duruma düştü. Serkan, hafta sonu Başkent’te zorlu Etimesgut Belediyespor sınavında takımını yalnız bırakacak.

Kaynak: İHA