Voleybol Açıklaması Bayanlar 1. Lig Final Etabı

Bursa'da 3 gün süren organizasyon sonunda Beylikdüzü Voleybol İhtisas birinci, İlbank ise ikinci olarak Vestel Venus Sultanlar Ligi'ne yükseldi.

Voleybol Bayanlar 1. Lig Final Etabı maçları sonunda Beylikdüzü Voleybol İhtisas birinci, İlbank ise ikinci olarak Vestel Venus Sultanlar Ligi'ne çıktı.

Bursa'da Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda gerçekleştirilen final etabının son gününün ilk maçında Samsun Büyükşehir Anakent ile Pursaklar Voleybol İhtisas takımları karşı karşıya geldi.

Pursaklar Voleybol İhtisas, ilk seti 25-12 kaybetmesine karşın diğer setleri 25-22, 25-21 ve 29-27 kazanarak sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Günün son maçında ise Vestel Venus Sultanlar Ligi'ne yükselmeyi dünkü maçlar sonunda garantileyen Beylikdüzü Voleybol İhtisas ve İlbank takımları karşılaştı.

Beylikdüzü Voleybol İhtisas, rakibini 25-16, 22-25, 25-12 ve 25-21'lik setlerle yenerek, final maçlarını birinci tamamladı.

Karşılaşmanın ardından Beylikdüzü Voleybol İhtisas'ın oyuncuları, saha ortasında büyük sevinç yaşadı.

Final etabını ilk iki sırada tamamlayarak Vestel Venus Sultanlar Ligi'ne yükselen her iki takım oyuncularına kupa ve madalyaları, maçın ardından düzenlenen törenle verildi.

Kaynak: AA