Turgutlu Belediyesi'nden Genç Güreşçilere Destek

Turgutlu Belediyesi, yağlı güreşlerde Türkiye çapında yarışan güreşçiler Müjdat Türkol ve Caner Kızılkurt’a da kispet desteği verildi.

Türkiye genelinde düzenlenen yağlı güreş müsabakalarına katılan Turgutlulu güreşçiler Müjdat Türkol ve Caner Kızılkurt, Turgutlu Belediyesi’nin kispet desteğiyle yoluna devam ediyor. Güreşçilerin taleplerini karşılıksız bırakmadıklarını belirten Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı aynı zamanda Turgutluspor Kulüp Başkanı Hakan Sezer, genç sporcuları makamında ağırlayarak kispetlerini kendilerine takdim etti. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i spora ve sporcuya bakış açısıyla sportif faaliyetlere olan desteklerinin gün geçtikçe arttığını ifade eden Sezer, “Gerek belediyemiz güreş takımımıza gerekse bireysel güreşçilerimize verdiğimiz desteklerin karşılığını görüyor olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Müjdat ve Caner kardeşlerimiz de ülke genelinde düzenlenen yağlı güreş müsabakalarına katılacaklar. Onların ihtiyaçları doğrultusunda yeni kispetlerini yaptırdık. Bundan sonrası onların azminin zaferi olacaktır. Bizler her daim sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Genç kardeşlerime katılacakları müsabakalarda kardeşlerimize başarılar diliyorum. Turgutlumuzu en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum” dedi.

Güreşçiler Müjdat Türkol ve Caner Kızılkurt da başta Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Başkan Yardımcısı Hakan Sezer olmak üzere kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Kaynak: İHA