Edirneli Tekvandocular Ankara Yolcusu

Edirne Belediyesporlu tekvandocuların, İzmir Seferihisar'da yapılan Okullar Arası Gençler Tekvando Grup Müsabakaları'nda elde ettikleri başarıyla Ankara'da yapılacak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandığı bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, İzmir'in Seferihisar ilçesinde düzenlenen Okullar Arası Gençler Tekvando Grup Müsabakaları'na 392 sporcunun katıldığı belirtildi.

Müsabakalarda kulüp sporcularından Edirne Özel Sınav Temel Lisesinden Orkun Yılmaz ve Recep Ali Hayırlı, Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesinden Derya Eşme ile Emel Özgür Subaşıay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Mine Karakaçan'ın kilolarında dereceye girerek, Ankara'da yapılacak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandığı kaydedilen açıklamada, antrenör Metin Eşme'nin şu görüşlerine yer verildi:

'Sporcularım 2017 yılına fırtına gibi girdiler katıldığımız her büyük yarışmadan büyük başarılarla döndük. Şimdi de okullar arası önemli bir grup yarışmasında ilimizi ve liselerimizi çok güçlü bir şekilde temsil ettik. Bu yarışmada sporcularımıza destek veren okullarını, idarecilerini, beden eğitimi öğretmenlerini kutluyor ve hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.'

Kaynak: AA