Başkan Karabacak, Balkan Şampiyonlarını Ağırladı

Sırbistan’da yapılan 19. Büyükler Balkan Karate şampiyonasında Karadağ’ı 3-2 mağlup ederek Türkiye’ye altın madalya kazandıran Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcuları, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ettiler.

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Başkanı Mustafa Öztürk, Sırbistan’da yapılan şampiyonada Türkiye’ye altın madalya kazandıran Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcuları Meryem Mazlum ve Ayca Düzgel ile gençlerde son Avrupa Şampiyonu Eray Şamdan ve antrenörler, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı ziyaret ederek, verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Balkan Kros Şampiyonası’nda elde edilen başarıdan dolayı kulüp yöneticilerini ve sporcuları tebrik eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Ülke sporuna desteğimiz artarak devam edecek. Genç sporcularımızı destekler, onlara imkanlar sunar ve başarıyı ödüllendirerek onları motive edersek ben inanıyorum ki Türk sporu önemli yerlere gelecektir. Bunun en güzel örneklerini Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nde gördük. Bizler her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA