Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Voleybol Takımı Kupaları Topladı

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kulüpler Arası Voleybol İl Birinciliği müsabakaları sonunda dereceye giren kulüplere madalyaları takdim edildi.

Bozüyük Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen madalya törenine; Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ve çok sayıda spor sever katıldı.

Yapılan müsabakalar sonunda Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Kulübü Voleybol Takımı; Yıldızlar, Gençler ve Minikler kategorisinde il birincisi olurken başarılı voleybolcular kupa ve madalyalarını Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu’nun elinden aldı. Gösterdikleri başarıdan dolayı oyuncuları ve antrenörleri tebrik eden Avcıoğlu; “Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’nın öncülüğünde ilçemizde spora ve sporcularımıza vermiş olduğumuz hizmetler karşılığını aldı. Bizler için göstermiş olduğunuz başarı çok önemli. Hepinizi tebrik ediyor başarılarınızın devam etmesini diliyorum” dedi.

Madalya ve kupa töreninin ardından turnuvaya katılan tüm takımlar ve protokol üyeleri hatıra fotoğrafı çektirirken birinci olan kızların sevinci görülmeye değerdi.

Kaynak: İHA