Altepe'den Batalla'nın Formasına 10 Bin Lira

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, Namık Kemal Spor Kulübü yararına düzenlenen açık artırmada, Bursaspor'un orta saha oyuncusu Batalla'nın formasını 10 bin liraya satın aldı.

Bursa'da bir amatör spor kulübü yararına yapılan açık artırmada, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor'un orta saha oyuncusu Pablo Batalla'nın formasını 10 bin liraya satın aldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, merkez Osmangazi ilçesindeki Namık Kemal Spor Kulübünün 44. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törende, başarılı sporculara madalya takıp, kupalarını veren Başkan Altepe, kulübe katkı sunan eski başkan ve yöneticilere teşekkür etti.

Altepe, Namık Kemal Mahallesi'nin güzelleşmesi ve spor kulübünün de güçlenmesi için desteklerinin devam edeceğini ifade ederek, 'Burada tören yaptığımız alanda da 6 binayı kamulaştırıp, yıktık. Bizlere düşen ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Hem Osmangazi Belediyemiz hem Büyükşehir Belediyesi olarak mahallemizin daha güzelleşmesi ve kulübümüzün de güçlenmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Yeter ki gençlerimiz boş vakitlerini sporla değerlendirsin ve zararlı alışkanlıklardan uzak dursun.' ifadelerini kullandı.

Etkinlikler kapsamında amatör Namık Kemal Spor Kulübüne gelir sağlanması amacıyla açık artırma ile forma satışı yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de Bursaspor'un yıldız futbolcusu Batalla'nın formasına 10 bin lira vererek, kulübe katkı sağladı.

Etkinliğe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da katıldı.

Kaynak: AA