Sakarya'dan Kısa Kısa

Aralarında gerginlik yaşanan Sakarya Süper Amatör Ligi ekiplerinden Karasuspor ile As Akyazıspor'un yöneticileri dostluk yemeğinde bir araya geldi.

Karasu Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen yemek etkinliğine, Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaycı, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, As Akyazıspor Başkanı Şener Bayraktar, Karasuspor Kulüp Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu ile kulüplerin yöneticileri katıldı.

Akcan, burada yaptığı açıklamada, bazı kendini bilmez kişilerin iki ilçenin arasını açamayacağını belirterek, 'Oynayacağımız lig maçında hep beraber el ele sahaya her iki takımın türbinlerine giderek selamlayacağız. Sporda asla düşmanlık değil kardeşlik el ele olmalıdır.' diye konuştu.

Karasu Belediye başkanı Mehmet İspiroğlu de 'Futbolda şiddet yoktur. Unutulmaması gereken şudur ki bizler bu gibi tatsızlıklara mahal vermememiz gerekmektedir. Bizler her iki İlçe yöneticileri olarak her iki takım seyircileriyle birlik beraberlik içinde maçlara gidip huzur içinde izlemeliyiz.' dedi.

- Karasu'da tiyatro gösterimi yapıldı

Karasu ilçesinde Gülşen Şirin tarafından Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi Konferans Salonunda Çizmeli Kedi Çocuk Tiyatrosu sahnelendi.

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun, yaptığı açıklamada, eğlendirici ve aynı zamanda öğretici tiyatroları her zaman desteklediğini belirterek, Gülşen Şirin'i tebrik etti.

Gülşen Şirin de Karasu Belediye Başkanımız Mehmet İspiroğlu'nun sayesinde ise birçok çocuğun ücretsiz tiyatro izleyebildiğini ifade ederek, 'Yetim çocukları, özel eğitim çocuklarını, durumu olmayan çocukları ve bu gibi birçok çocuğumuzu her oyunumda olduğu gibi misafir ettik.' dedi.

Kaynak: AA