Genel Sekreter Yalçın'dan Yeni Yönetime Yemek

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Büyükşehir Belediyesporun yeni yönetimi, futbolcuları ve teknik kadrosuyla yemekte bir araya geldi.

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyesporun yeni yönetimine, Genel Sekreter Mustafa Yalçın tarafından yemek verildi.

Yeni yönetim, futbolcu ve teknik kadronun da katıldığı yemeğe Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer de eşlik etti. Bu yıl 12 maçını art arda kazanan bir takımdan play-off’a kalmasını istemenin yanlış olmayacağını ifade eden Genel Sekreter Mustafa Yalçın, play-off’a kalınması durumunda kendileri ve takım için müthiş bir güzellik olacağını kaydetti.

Play-off’un yakalanmadığı takdirde olası bir durağanlığın ne futbolcunun, ne takımın, ne de Van’ın işine yaramayacağını belirten Mustafa Yalçın, “Arada kapanmayacak bir şey yok. Canımızı dişimize takarız. Bunu yapabileceğinize inanıyorum. Formanın hakkını vermek sizin işinizse, sizin hakkınızı da vermekte bizim işimiz. Öyle bir performans sergileyin ki bu işin en büyük kazananı kentimiz olsun” dedi.

Futbolcunun ekmeğini toptan çıkardığını ifade eden Yalçın, “Takımların, şehirlerin, ülkelerin ve şahıslarında kaderlerinde inişler çıkışlar vardır. Bazen zaman ve zeminler bunu etkiler. Bizim Van’ımızda da bir ara terör ve sonra deprem olmuş ve bugünlere gelmişiz. Allah kötü günleri bir daha göstermesin. Hepimize sağlıkla nice mutlu yıllar nasip etsin. Doğrudan demek istediğim konu, bu işin ekonomik yönü doğrudan belediyelerin sırtında yürür. Bu bizim işimiz. Top oynamakta sizin işiniz. Ben buradayım, siz de buradasınız. Sizler oynayın bizlerde karşılığını sunalım” diye konuştu.

Van Büyükşehir Belediyesporun yeni yönetimine seçilen Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ise, yarın ki maçtan itibaren takımın iyi bir çıkış gösterip kendilerine yakışanı ortaya koymalarını arzu ettiklerini söyledi.

İnanç, “Değerli delegasyonun teveccühleriyle görev aldık. Ben öncelikle bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı kuruluşundan bugüne kadar kulüpte gerek idareci gerek sportif anlamda kulüp yönetiminde bütün emektarların hepsine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni seçilen ekibin Van’ın beklentilerine cevap vereceğine, beklenen ve özlenen Büyükşehir Belediyesporun yapılandırılmasına katkı sunacağıma olan inancımın tam olduğunu ifade etmek isterim. Sporcu kardeşlerimize, teknik kadromuza yarın oynayacağımız maçı ve daha sonra sezonun diğer maçlarını bize yakışan bir şekilde ve onurumuzla haysiyetimizle sahaya çıkıp terimizin son damlasına kadar mücadelemizi verip arzu ettiğimiz neticeleri alarak sahadan ayrılmayı diliyorum. Herkesin bir hesabı vardır. Ama en büyük hesabın ben futbolcu kardeşlerimin ve teknik kadronun kendilerine özel olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu süreçte ortaya koyacakları performans kendilerini bir yere taşıyacak” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesporun yeni yönetim kuruluna seçilen Abdullah Çalım ise, bir nöbet devraldıklarını belirtti.

Yarın oynanacak olan maçı hep birlikte seyredeceklerini ifade eden Çalım, “Siz dik duracaksınız ve centilmence mücadele edeceksiniz. Yenmek veya yenilmek bu bizim için önemli değil. Futbolcu kendine yakışanı yapacak. Gözlerinize bakarken parıldayan ışıktan yarın ki maçı alacağınızı görüyorum. Sizleri seviyor ve başarı diliyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından söz alan teknik direktör Namık Durusoy ve takımın kaptanı Ali Kurt ise, yarın ki maçı kazanarak yeni seçilen yönetime armağan etmek istediklerini söylediler.

Kaynak: İHA