Termalspor Adını Finale Yazdırdı

Aziziye Belediyesi Termalspor Hentbol takımı Erkekler Türkiye Kupası’nda dörtlü finale yükselme başarısını gösterdi. Termalspor, çeyrek finalde Erzurum’da 31-23 mağlup ettiği Bursa Temsilcisi Nilüfer Belediyespor’a deplasmanda 27-24 yenilmesine rağmen dörtlü finale yükseldi. Termalspor ile birlikte Beşiktaş Mogaz, Maliye Piyango SK ve Amasya Taşovaspor dörtlü finalde kupa mücadelesi verecek. Dörtlü final kura çekimi, 27 Mart 2017 Pazartesi günü saat 11:00’de Hentbol Federasyonu toplantı salonunda gerçekleştirilecek. Dörtlü finalde Aziziye Belediyesi Termal spor, Amasya Taşova SK, Beşiktaş Mogaz ve Maliye Piyango Sk takımları mücadele edecek. Yarı final maçları 19 Nisan Çarşamba, final maçı ise 20 Nisan Perşembe günü federasyonca belirlenecek bir merkezde oynanacak.

Aziziye Belediyesi Termalspor Başkanı Abdullah Gülakar, Türkiye Kupası’nda dörtlü finale kalma başarısını gösteren teknik ekibi ve oyuncularını kutladı. Termalspor’un Süper Lig’e yükseldiği bu ilk sezonda elde ettiği başarının gıptayla izlendiğine işaret eden Gülakar, “Süper ligde mücadele ettiğimiz bu ilk sezonda Avrupa hedefine yürürken, kupada da önemli bir başarının altına imza attık. Hem ligde, hem de kupada yoluna devam eden güçlü bir ekibiz. Bu sezon süper lige iyice adapte olduk. İnşallah gelecek sezonlarda şehrimize, şampiyonluklar, kupalar kazandırarak, Avrupa devlerini bu şehirde ağırlayacağız. Biz inanıyoruz ki önümüzdeki yıllar Termalspor için, Aziziye ve Erzurum için daha güzel olacak. Başarıda pay sahibi olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Gülakar, ligin 22. haftasında 26 Mart pazar günü, saat: 17:00’de Selçuklu Belediyespor’u konuk edeceklerine vurgu yaparak, tüm taraftarları maça davet etti.

Kaynak: İHA