Atletizmde Taytan Rüzgarı Esti

Manisa’da düzenlenen Küçük Erkek ve Küçük Kızlar Atletizm İl elemelerinde Salihli Taytan Şehit Özgür Yatakdere Ortaokulu, Küçük Erkeklerde birincilik, Küçük Kızlarda da takım halinde dördüncülük kupasını aldı.

11 yıldır il birinciliğini kimseye kaptırmayıp, rekora imza atan Taytan Şehit Özgür Yatakdere Ortaokulu öğrencileri, Manisa’da düzenlenen Küçük Erkek ve Küçük Kızlar Atletizm İl elemelerinde 8 altın, 5 bronz olmak üzere toplamda 13 madalya kazanarak büyük bir başarıya daha imza attı.

Salihli Taytan Şehit Özgür Yatakdere Ortaokulu Müdürü Mehmet Yücel Ersoy, hedeflerinin mayıs ayı içerisinde Aydın’da yapılacak olan grup müsabakalarında da aynı başarıyı yakalayıp, Türkiye finallerine çıkmak olduğunu söyledi.

Ersoy, öğrencilerine Türkiye finallerine çıkacakları konusunda her zaman güvendiğini vurguladı.

Atletizm branşında uzun yıllardan beri istikrarlı bir şekilde şampiyon olduklarını, başarıya disiplinli çalışma sonucunda ulaştıklarını vurgu yapan Beden Eğitimi Öğretmeni Sadık Yeşiltaş ise kısıtlı imkanlara rağmen ellerinden gelen her şeyi yapan öğrencilerine teşekkür etti. Yeşiltaş, düzenli ve disiplinli çalışıp, Mayıs ayı içersinde Aydın’da yapılacak olan grup müsabakalarında da yine istedikleri başarıyı yakalayıp, Türkiye finalleri biletini almak istediklerini belirtti.

Kaynak: İHA