Antalyaspor'da Neşeli Antrenman

Spor Toto Süper Lig’e verilen milli arada çalışmalarını sürdüren Antalyaspor antrenmanını minik ziyaretçiler renklendirdi.

Antalya’da düzenlenen bir turnuvaya katılmak için İzmir’den gelen Çamdibi Gücü Spor Kulübü’nün U9 ve U10 takımlarının oyuncuları, turnuva maçına çıkmadan önce Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ni ziyaret etti. Antrenörlüğünü Beşiktaş’ın eski futbolcularından Kadir Yaşar’ın yaptığı Çamdibi Gücü’nün minikleri, profesyonel futbol takımıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Takım ısınma koşusunu yaparken, Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın izniyle, minik konuklar da sahada bir süre top oynadı. Futbolculardan Sandro, düz koşu sırasında gruptan çıkarak minik oyuncuların sektirdiği topu almaya çalıştı.

Antrenman başladıktan sonra da Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın kızı Ayça, damadı Çağrı Sağlam ve 1.5 yaşındaki torunu Mila tesislere geldi. Deneyimli çalıştırıcı, antrenman sırasında zaman zaman torunuyla da ilgilendi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay gözetimindeki antrenmana, UNICEF’in Afrika’daki etkinliklerine davetli olan Samuel Eto’o, izinli olan Saso Fornezzi ve Jean Makoun ile ülkesinin milli takım kadrosunda yer alan Ondrej Celustka katılmadı. Sakat olan Emre Güral ise salonda çalıştı.

Ramon Motta takıma geri döndü

Ailevi sorunları nedeniyle yaklaşık 6 hafta önce izin alıp ülkesine giden Ramon Motta da Antalya’ya döndü ve antrenmanlara başladı.

Ramon Motta, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Diego Oliveira ve masör Osman Karacan ile birlikte düz koşu yaptı. Sakıb Aytaç ile Serdar Özkan, yarım sahadaki taktik antrenmanı sırasında hafif sakatlık geçirince çalışmayı yarıda bıraktı.

Kaynak: İHA