Hamza Hamzaoğlu resmi imzayı attı

Son olarak Bursaspor'u çalıştıran Hamza Hamzaoğlu, Mustafa Reşit Akçay'ın istifasından sonra Osmanlıspor'a 1,5 yıllık imza attı.

Hamza Hamzaoğlu resmi imzayı attı
Osmanlıspor, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Osmanlıspor’da Hamzaoğlu’nun yardımcılıklarını Metin Mert, Fuat Nihat Buruk, İsa Turan, Serkan Salman ve Tayfun Türkmen yapacak.

Mustafa Reşit Akçay’dan boşalan teknik direktörlük için Batıkent Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Hamza Hamzaoğlu, kulübün hedeflerini çok iyi bildiklerini belirterek, “10 sene önce burada çok keyifli bir çalışma ortamı bulmuştum. 10 sene sonra yine burada olmaktan çok mutluyuz. Gördügüm kadarıyla İyi oyunculardan kurulu bir takıma sahibiz. Osmanlıspor yönetimine ve Mustafa hocama teşekkür etmek istiyorum. Mustafa hocanın bıraktığı yerden alıp, onun yapmak istediklerinin devamını getirmeye çalışacağız. İnşallah ekibimle beraber Osmanlıspor’a gerekli katkıyı veririz.” dedi.

Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven imza töreninde yaptığı açıklamada başarı çıtasını Hamza Hamzaoğlu ile daha yukarılara çıkarmak istediklerini kaydederek şöyle konuştu: “Osmanlıspor’un hedefleri bitmez. Hamza hocayla 1,5 yıllığına anlaşma sağladık. İnşallah bu birlikteliğin daha uzun soluklu olacağını ümit ediyoruz. Birbirimizi tanıyoruz. Hamza hoca ve ekibine inanıyoruz.”

Hamza Hamzaoğlu kimdir?

1991-1995 yılları arasında Galatasaray'da forma giyen Hamza Hamzaoğlu, teknik direktörlük kariyerine 2008 yılında Malatyaspor'da başladı. Ardından Eyüpspor, Denizlispor ve Akhisar Belediyespor'u çalıştıran Hamzaoğlu, Manisa ekibinin başındayken aynı zamanda A Milli Takım'da Fatih Terim'in yardımcılık görevini üstleniyordu. Hamzaoğlu, Cesare Prandelli'nin gönderilmesinin ardından Galatasaray teknik direktörlüğüne getirildi. Galatasaray'da hem futbolcu hem teknik adam olarak Süper Lig şampiyonluğu yaşayan ilk isim olan Hamzaoğlu, aynı sezon Türkiye Kupası'nı da kazanarak yine hem futbolcu hem teknik adam olarak kulüp tarihinde çifte şampiyonluk elde eden ilk teknik direktör oldu ve kulüp tarihine geçmeyi başardı. 8 Ağustos 2015 tarihinde Bursaspor ile yapılan Türkiye Süper Kupası maçını kazanarak Galatasaray teknik direktörlüğü görevindeki üçüncü kupasını aldı. Ardından Bursaspor'un başına geçen genç teknik adam, 21 Ocak 2017'de Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Adanaspor maçında iç sahada Adanaspor'a 1-0 yenilmesinden sonra görevinden ayrılmıştı.

Hamza Hamzaoğlu resmi imzayı attı

Hamza Hamzaoğlu resmi imzayı attı

Hamza Hamzaoğlu resmi imzayı attı