Galatasaray, Fenerbahçeli Hasan Ali'nin peşinde

Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Hasan Ali Kaldırım için Galatasaray devreye girdi.

Galatasaray, Fenerbahçeli Hasan Ali'nin peşinde
Galatasaray izleme komitesi, Türkiye ve yurt dışında transferi mümkün olan isimleri teknik direktör Igor Tudor'a sunarken, bunlar arasına, Fenerbahçe'yle sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Hasan Ali Kaldırım'ı da koydu.

Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'de istikrarlı ve mücadeleci futboluyla beğeni toplayan oyuncunun transferinde Tudor'un değerlendirmesine göre hareket edecek. Hırvat teknik adamın yerleştirmeye çalıştığı 3-4-3 sisteminde Hasan Ali'nin hem geride hem de orta alanda bu formatta oynayabilecek özellikte olması, Galatasaray'ın bu transferde iştahlı olmasına yol açtı.

BONSERVİSİ ELİNDE

Fiziksel olarak Hasan Ali'nin iyi düzeyde olması da, Tudor'un bu transfere olumlu bakabileceğine işaret ediyor. İlişkili Haber Tunay Torun Galatasaray'ı istiyor FIFA kuralları gereği sözleşmesi yaz döneminde bitecek futbolcularla görüşmek mümkün olurken, Türkiye'de ise bu farklı işlemekte.

Talimatlara göre Galatasaray, transfer görüşmesi yapabilmek için sözleşmenin tamamlanmasını beklemek zorunda kalacak. Sarı-kırmızılılar da zaten etik kurallar gereği ligin bitimi sonrasında harekete geçecek. Galatasaray'ın, bonservisi elinde olacak olan Hasan Ali'ye Fenerbahçe'nin teklif edeceği rakamın üzerinde bir para önereceği belirtildi.