Edirne Belediye Başkanı Gürkan'dan Liderlik Maçına Davet

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Erkekler Bölgesel Basketbol Lig’de mücadele eden Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Basketbol Takımı’nın liderlik maçına tüm taraftarları davet etti. İTÜ Spor Kulübü ile oynanacak maçta puanın çok önemli olduğunu ifade eden Gürkan, "Haydi Edirne takımına sahip çık" dedi.

Erkekler Bölgesel Basketbol Lig’de A Grubunda mücadele eden Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Basketbol Takımı, 26 Mart Pazar günü saat 17.30’da Mimar Sinan Salonu’nda İTÜ Spor Kulübü ile karşılaşacak. Bu maçtan alınacak olan puanın çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Gürkan, ücretsiz düzenlenecek maçlara tüm Edirne halkını davet etti.

Gürkan, "Edirnespor’un bu sezon ki sloganının ‘Haydi Edirne’m Takımına Sahip Çık’ olduğunu ifade ederek, "’Haydi Edirne, gün bugündür’ diyerek, tüm Edirne halkını takımına sahip çıkmaya davet ediyorum. Edirnemiz sizlerle daha da güçlenecek, takımlarımız sizlerin destekleriyle liderlik koltuğundaki yerini alacak" dedi.

Ayrıca bazı taraftarlar Edirnespor’un maçında kırmızı veya beyaz kıyafetler giyerek, maçın son düdüğüne kadar takımını destekleme kararı aldı.

Kaynak: İHA