Büyükşehir Finallere Veda Etti

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, yarı finalin son karşılaşmasında İlbank’a 1-3 yenildi. Manisa Büyükşehir Belediyespor Karşıyaka, Pursaklar Voleybol İhtisas ve İlbank takımlarının yer aldığı grubu 3 puanla, 3’üncü sırada tamamladı ve final mücadelelerine veda etti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, yarı final mücadelelerinin son maçında İlbank ile karşılaştı. Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi, Büyükşehir Belediyesi Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı ve çok sayıda sporsever izledi.

Maçın ilk setini İlbank 25-17 önde bitirdi. İkinci sette hücum organizasyonlarını iyi değerlendiren Manisa’nın Sultanları bu seti 23-25 önde bitirdi. Üçüncü sette savunma ve hücumda basit hatalar yaparak rakibinin rahat oynamasını sağlayan Büyükşehir, bu seti 25-12 kaybetti. Dördüncü seti İlbank 25-16 kazandı ve maçtan da 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor yarı final mücadelelerinde 3 puanla 3’üncü sırada kaldı ve final karşılaşmalarına veda etti. Grupta puan durumu, İlbank 9 puan, Pursaklar Voleybol İhtisas 6 puan Manisa Büyükşehir Belediyespor 3 puan ve Karşıyaka 0 puan olarak sıralandı.

Hakemler: Sadettin Deneri, Onur Açar

Salon: Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu

Manisa Büyükşehir Belediyespor: Betül, Tuğçe, Jessica, Seden, Gülem, Gülbahar, Pelin Beydüz, Katherina, Deniz, Duygu, Pınar, Yasemin

Baş Antrenör: Süleyman Bozkan

İlbank: Aleyna, Yanellyn, Selin, Marianna, Buse Ebru, Songül, Ezgi, Duygu, Ceren, Yaprak, Gökcen, İlayda

Baş Antrenör: Yücel Sevindi

Setler: 25-17, 23-25, 25-12.

Kaynak: İHA