1207 Antalya, Trabzon İdman Ocağı Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Türkiye Kadınlar Futbol 1’inci Ligi’nin güçlü temsilcisi 1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor takımı, Trabzon İdman Ocağı Kadın Futbol takımını konuk edecek.

1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor takımı klasman maçlarının bitmesine 2 hafta kala kendi evinde Trabzon İdman Ocağı Kadın Futbol takımını konuk edecek. Pazar günü saat 13.00’da Yeşilbayır Şehit Er Tevfik Cebeci Stadyumunda oynanacak maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyaz- siyahlı ekipte ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Play-Off’lara kalan iki maçı da kazanarak iyi puanla başlangıç yapmak istediklerini söyleyen Sportif direktör Hüseyin Türk, "Trabzon İdman Ocağı maçı ligin zorlu müsabakalarından biri. Bu maçı kazanmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Oyuncularımızın neredeyse tamamı lise ve Üniversite futsal takımlarında forma giyiyor. Bu durum bizim kalitemiz açısından iyi olsa da oyuncularımızın yoğun maç temposu ve ağır idman koşulları nedeniyle bizi zorluyor. Ancak biz gücümüzün farkındayız. Her maça olduğu gibi bu maçada 3 puan ve seyri güzel bir futbol izletmek için elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımızı daha önceki maçlarımızda olduğu gibi bu maçta da yalnız bırakmamalarını istiyoruz” dedi.

Döşemealtı’nın kadın futbolcuları geçtiğimiz hafta sonu lige verilen ara nedeniyle Rusya şampiyonu ve 2009 UEFA finalisti, ZVEZDA 2005 kadın futbol takımı ile oynadığı dostluk maçında 1-1 berabere kaldı.

Kaynak: İHA