UEDAŞ Çalışanları Bowling İle Stres Attı

Güney Marmara’da elektrik dağıtım işini üstlenerek 2.9 milyon aboneye ulaşan Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) tarafından personelin motivasyonunu sağlamak için Bowling Turnuvası düzenlendi.

Personelin ilgi gösterdiği ve büyük bir heyecana sahne olan birimler arası‘Bowling Turnuvası’birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. 180 personelden oluşturulan 30 takımın katıldığı turnuvanın açılışını UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe yaptı. Anatoluim AVM’de bulunan Bowling Salonunda düzenlenen turnuvanın ilk günü 30 takım yarıştı. Salı günü saat 19.00’da organize edilen bowling turnuvasında çalışanlar hem yarıştı, hem de yoğun iş temposundan uzaklaşarak eğlenceli saatler geçirdi.

Startı Bursa’dan verilen turnuva UEDAŞ’ın hizmet illeri olan Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da oynanacak ve en yüksek puanı alan 14 takım önümüzdeki hafta Bursa’da yapılacak olan final maçında yarışacak.

Turnuvanın açılışında bir konuşma yapan UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, UEDAŞ’ın 2010 yılından bu yana Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’ya elektrik dağıtımı yaptığını belirterek, "Şu anda 2 bin 200 personelle geniş bir kitleye hizmet vermeye çalışıyoruz. Çok yoğun bir kış döneminden çıktık. Son yılların en soğuk kış mevsimini yaşadık. Personel yoruldu. Şirket politikamız gereği çalışan arkadaşlarımızın moral ve motivasyonunu yüksek tutmak için bu tür organizasyonları destekliyoruz. Bu gün burada personeldeki arkadaşlarımızla beraber bir aile ortamı içerisinde Bowling Turnuvası düzenledik. Maksadımız ekip içerisinde kaynaşmayı, dayanışmayı artırabilmek, çalışanlarımızın moral ve motivasyonunu yükseltebilmek" dedi.

Kaynak: İHA