Türkiye 1. Serbest Güreş Ligi Müsabakaları

Türkiye 1. Serbest Güreş Ligi Müsabakalarında Edirne Trakya Birlik Spor Kulübü, İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübünü 6-2 mağlup etti.



Edirne Mimar Sinan Kapalı Spor Salonunda yapılan müsabakalarda, 57 kiloda Ömer Çalışır, 61 kiloda Uğur Lafçı, 65 kiloda Serkan Yumurtacı, 70 kiloda Yusuf Benekli, 74 Kiloda Bilal Yavuz ve 97 Kiloda Bekir Demirtaş rakiplerini mağlup etti.

Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder Yücel müsabakaların ardından yaptığı açıklamada, bugün yapılan müsabakaların oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçtiğini belirtti.

Mücadelelerinden dolayı kazanan ve kaybeden sporcuları tebrik eden Yücel, konuşmasına şöyle devam etti:

''Ben kazanan ve kaybeden sporcularımı yaptıkları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum, şimdi 12 Nisan'da İzmir’de rövanş karşılaşmamız olacak oradan da bir galibiyet almamız halinde D Grubunu 1. bitirip B Grubu 2. ile eşleşip Final Grubuna kalmak için elimizden geleni yapacağız. Ben buradan, bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen, Trakya Birlik Yönetim Kurulu üyelerine ve Trakya Birlik Genel Müdürü Hakan Çalen'e teşekkürü bir borç bilirim.''

Kaynak: AA