Serdivan Kale Koleji Sporda Başarıya Doymuyor

Kale Koleji 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde yapılan okullar arası spor müsabakalarında farklı branşlarda Sakarya şampiyonu ve Türkiye ikincisi oldu.

Kale Koleji yapılan okullar arası Sakarya’da ve Türkiye spor müsabakalarında başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Sakarya da yapılan okullar arası ‘Kort Tenisi Küçük Erkekler Sakarya İl birinciliği’ turnuvasında Aykut Arslan antrenörlüğünde Umut Arslan ve Orhan İrdem rakiplerini geride bırakarak kort tenisinde Sakarya şampiyonu oldu. Kale Ortaokulu Sakarya’yı ‘Okullar arası Kort Tenisi Türkiye Şampiyonasında’ temsil etmeye hak kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

“Masa tenisinde Kale okulları Sakarya ikincisi”

Okullar arası yapılan ‘Masa Tenisi Küçük Erkekler Sakarya İl birinciliği turnuvasında’ Murat Alp Yardım, Yiğit Rafet Karakış, Cengizhan Çakmak ve Ahmet Yusuf Aydın’dan oluşan masa tenisi takımı iki gün süren turnuva sonunda büyük bir başarıya imza atarak final maçı oynamayı başararak turnuva sonunda Sakarya ikincisi oldu. Kocaeli’nde yapılan ‘Okullar arası Eskrim Yıldız Erkekler ve yıldız kızlar Türkiye Şampiyonasında’ Sakarya’yı Eskrim Kılıç ve Flore branşında temsil ederek bir ilke imza atan Kale okulları öğrencileri, Türkiye Şampiyonasına hazırlanan Sakarya’yı temsil ederek büyük bir başarıya imza attı.

Kaynak: İHA